Kledingkraam.nl

De kwaliteitsoverhemden van Eterna

Deel artikel

Mocht je nog niet bekend zijn met het merk Eterna dan wordt dat hoogste tijd. Eterna is een Duits merk dat hoogwaardige overhemden produceert. Eterna betekend in het Latijns “voor altijd”. Dat eigenlijk staat voor de kwaliteit van Eterna, de overhemden gaan lekker lang mee! Al sinds 1863 worden de Eterna overhemden overal ter wereld verkocht en zijn in verschillende pasvormen te verkrijgen.

De pasvormen van Eterna overhemden

Eterna produceert overhemden die iedere man aankan. Aangezien niet één lichaamsbouw hetzelfde is, wordt de Eterna overhemden collectie dus in verschillende pasvormen gemaakt:

  • Eterna overhemden Comfort Fit
  • Eterna overhemden Modern Fit
  • Eterna overhemden Slim Fit
  • Eterna overhemden Super Slim Fit

De unieke eigenschappen van Eterna overhemden

Tijdens het productieproces van de Eterna overhemden wordt gelet op het aanbrengen van een aantal unieke eigenschappen. Zo is het overhemd tenminste easy iron (makkelijk strijkbaar), maar er zijn ook Eterna overhemden verkrijgbaar die volledig strijkvrij zijn. De stof die gebruikt is bij het maken van de overhemden is meestal een mix van katoen en elastan zodat er een beetje stretch ontstaat. Maar Eterna heeft ook overhemden die 100% katoen zijn. Eterna overhemden zijn verkrijgbaar in effen kleuren, of met mooiste prints. De Eterna overhemden collectie bestaat uit een uitgebreide basis collectie aangevuld met de mooiste seizoensoverhemden.

Eterna overhemden goed voor mens en mileu!

Bij Eterna staat in alle gevallen de kwaliteit bovenaan. De Eterna overhemden worden dan ook omschreven als “Good Shirts – Made in Europe, we care for people & nature”. In het productieproces van de Eterna overhemden wordt namelijk niet alleen rekening gehouden met het draagcomfort maar ook met de natuur en de mensen in het atelier. Eterna wil dus niet alleen bekend staan om het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen,  maar ook voor de transparantie omtrent milieu en sociale verantwoordelijkheid. Zo Eterna garanderen dat ze de beste werk voorwaarden voor de werknemers hebben. Dat is ook de rede dat Eterna alleen in Europa geproduceerd wordt.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware