Kledingkraam.nl

Dit zijn de modetrends voor de winter van 2021

Deel artikel

De corona pandemie waar de maatschappij momenteel in verkeerd heeft gelukkig niet zoveel grenzen voor de mode, en dat gaan we zien in de winter van 2021. We gaan je kort uitleggen hoe de mode van 2020 was en wat voor mode we in 2021 kunnen gaan verwachten. Dit beloofd wat.

Modetrends van 2020

Afgelopen jaar zagen we voor de mannen een strakke stijl voorbij komen, op gebied van schoenen waren chelsea boots populair, gecombineerd met strakke jeans staat dit perfect. Qua jassen zagen we wat meer verschil, lange jassen van vilt in beige of een zwarte puffer jacket.  Voor de vrouwen waren lange jassen in kleuren zoals bruin of zwart populair en truien zagen we veel in pastel kleuren voorbij komen. Truien waren dit jaar ook erg verschillend dan het jaar ervoor want truien met print zagen we bijna niet, de stijl wat meer basic en eenkleurig, maar dit stond geweldig! Voor de vrouwen zagen we ook een oude stijl terugkeren, flared broeken waren in alle soorten en maten te zien op straat.

Winter 2021

Wat kunnen we verwachten voor de trends van 2021 als het koud wordt? De lange jassen voor de vrouwen zullen zeker aan de top blijven, die zijn schijnbaar goed bevallen in afgelopen jaar. Wel zullen we dit jaar wat kleurrijker worden dan grijs, zwart of bruin. We zullen vermoedelijk veel tinten van donkerblauw en licht beige tegenkomen. En voor de lezers onder ons die een hele riemen collectie hebben, houd die maar paraat want we zullen op veel outfits prachtige riemen zijn voorbij komen, om jurken, rond high waist broeken noem het maar op. De mannen zullen qua stijl niet heel veel veranderen, de meeste onder ons zijn natuurlijk ook wat minder modieuze dan de vrouwen.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware