Kledingkraam.nl

Extra Mouwlengte overhemden, waar koop je ze?

Deel artikel

Een overhemd is één van de meest populaire kledingstukken onder de mannen naast het bekende T-shirt. Echter door de steeds langer wordende Nederlander is het niet eenvoudig meer om een goed passen overhemd te kopen in een reguliere winkel. Vaak hebben de normale maten overhemden te korte mouwen en een te korte ruglengte voor jou als lange man. Je zou denken dan koop je toch een maatje groter? Maar dat werkt niet bij overhemden voor lange mannen. Een grotere maat overhemd wordt namelijk ook breder. En als jij een lange slanke man bent dan staat zo’n groot breed overhemd van geen kanten! Het zit als een zak om je lichaam en er is niets te zien van enige pasvorm. Zonde van dat mooie figuur dat je hebt!

Een overhemd met alleen extra lange mouwen en extra ruglengte

Je bent als lange slanke man dus niet op zoek naar een extra groot overhemd maar naar extra mouwlengte overhemden met daarbij een langere rug lengte zodat het hemd ook lekker in je broek blijft zitten als jij dat wil. Deze overhemden koop je natuurlijk nergens anders dan bij Mouwlengte7.com! Hier verkopen ze alleen maar overhemden met een minimale mouwlengte van 70 cm. Ben jij 180 meter of langer? Dan kun jij eenvoudig shoppen bij Mouwlengte7.com want alle overhemden zullen jou perfect passen zonder dat de pasvorm van het overhemd verloren gaat.

Extra mouwlengte overhemden gemakkelijk online kopen

Online extra mouwlengte overhemden komen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bekijk de enorme collectie op de website Mouwlengte7.com. Of je nu op zoek bent naar een uni, gestreept of geruit overhemd, hier vind je zeker wat je zoekt. Kwaliteit en comfort zijn twee belangrijke eigenschappen van de extra mouwlengte overhemden. De 100% katoensoort die gebruikt is voor het maken van de extra mouwlengte overhemden is sterk maar zacht en zorgt voor optimaal draagcomfort.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware