Kledingkraam.nl

Het geheim van grijze T-shirts

Deel artikel

Je bent net twee weken heerlijk in Spanje geweest, een zwembroek was je dagelijkse outfit en de zon was er elke dag. Ontspannen, dat was het en daar had je ook hard voor gewerkt. Maar ook een vakantie gaat weer voorbij en op een dag haalt de wekker je weer uit je slaap. Je eet snel een ontbijt en hijst je in je pak. Dat zit toch wel even wat anders dan je zwembroek. Het is hier in Nederland een stuk kouder dan in het warme Spanje, en dus vis je een wit shirt uit je kast. Dat zit wel zo behaaglijk onder een overhemd.

Effect van een wit T-shirt
Iets wat behaaglijk zit, laat je niet snel gaan. Toch is het jammer dat je onder je overhemd duidelijk dat witte T-shirt ziet zitten. Je hebt met zorg je overhemd uitgekozen, gewassen, gestreken en gecombineerd met de rest van je outfit, en vervolgens bederft dat witte T-shirt je uitstraling. Veel mannen denken: ‘wat maakt het uit, anders is het veel te koud’, en dat is ook zeker waar. Maar als je een belangrijke presentatie hebt voor je manager, potentiële klanten of gewoon je collega’s, wil je twee dingen niet. Eén is: het te koud hebben tijdens je presentatie, want dan kan je je minder goed concentreren. En twee: een wit T-shirt wat de hele tijd door je overhemd schijnt.

Het geheim
Voor beide problemen is een hele simpele oplossing, namelijk: grijze T-shirts die je makkelijk online besteld via bijvoorbeeld ShirtsofCotton.com. Door een grijs T-shirt te dragen onder je overhemd heb je het niet koud, krijg je geen zweetplekken in je overhemd én doordat grijs meer overeen komt met je huidskleur schijnt het T-shirt niet door. Het beste van beide werelden is gecombineerd. ShirtsofCotton verkoopt verschillende grijze T-shirts die speciaal gemaakt zijn om onder overhemden te dragen. Er zijn diverse varianten zoals shirts met een ronde hals, een V-hals, een diepe V-hals en een extra diepe V-hals. Zo’n extra diepe V-hals is ideaal als je je overhemd af en toe een beetje los knoopt, ook dan is het T-shirt niet te zien.

Gerelateerd nieuws

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Uncategorized

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware