Kledingkraam.nl

Heren poloshirts in alle maten en kleuren

Deel artikel

Het poloshirt is één van de meest veelzijdige kledingstukken voor een man. Vooral in de warmere maanden wordt het poloshirt veelvuldig gedragen. Maar ook in de wintermaanden zie je de kraag van een poloshirt vaak onder een trui uitkomen bij veel mannen. Een poloshirt kun je dragen tijdens het sporten maar ook voor privé aangelegenheden voor een casual look. En op de meeste kantoren wordt het poloshirt ook gewoon gedoogd als nette kleding of in de vorm van bedrijfskleding met daarop het logo van de zaak geborduurd of gedrukt.

De poloshirts van Heerenzaak.nl

Ben jij op zoek naar een mooi en goed passend heren poloshirt? Wij van Heerenzaak.nl helpen je graag persoonlijk met een goed advies. Je kunt onze poloshirts kopen in onze vertrouwde online shop of in onze fysieke winkel op de Maasstraat 89 in Amsterdam. Het poloshirt is een blijvend mode item en daarom hebben wij de mooiste poloshirt vast in ons assortiment opgenomen.

De vijf poloshirt etiquette

Juist omdat een poloshirt een mode item is zijn er een aantal etiquette die je dient te hanteren bij het dragen van een poloshirt om niet uit de toom te lopen. Je moet bijvoorbeeld nooit een onder shirt onder je poloshirt dragen. Ten eerste is dat niet nodig omdat een poloshirt heerlijk zacht rondom je lichaam valt en ten tweede ziet het er niet uit. Een poloshirt kun je met heel veel kledingstukken combineren maar draag het nooit onder een blazer. Kies wel altijd de juiste maat uit. Er is voldoende keus dus zorg voor een poloshirt met een licht getailleerde pasvorm zodat het niet te wijdt rondom de buik zit maar zorg wel voor voldoende ruimte rondom de biceps. Je moet je nog wel gewoon goed kunnen bewegen. Zorg daarbij dat je kraag goed zit, draag de kraag omlaag. Een te groot logo op je poloshirt is momenteel geen mode, dit was even een trend maar die ging snel voorbij. Kies voor een poloshirt met een klein en ontwikkeld log op de borst of de mouw dat is meer dan voldoende.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware