Kledingkraam.nl

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Deel artikel

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware stijl expert die jou voorziet van nieuwe kleding dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke stijl? Kortom een eigen personal shopper en stylist in een. Dat klinkt wel goed he? Goed nieuws! Vanaf nu is het voor iedereen tegen elk budget mogelijk om een eigen stijlexpert in huis te halen.

 

Je eigen kledingadviseuse.

Vroeger had je veel geld nodig om een personal shopper in te kunnen huren. Net als met alles, is ook op dit gebied een hoop veranderd. Natuurlijk kun je nog steeds met een goed gevulde portemonnee een personal shopper in huren, maar het kan ook goedkoper en nog sneller. Tegenwoordig zijn er bedrijven die een kledingdienst aanbieden in de vorm van een kleding box die samengesteld wordt door een stijlexpert en vervolgens gevuld met een compleet nieuwe outfit, van kleding tot schoenen en accessoires bij je thuisbezorgd wordt.

 

Hoe werkt dit precies?

Door het internet en alle technologie daarom heen, kun je via de website van een van deze aanbieders zoals bijvoorbeeld Scottybons en B-Dressed voor vrouwen, en Outfittery, House of Einstein en The Cloakroom voor heren een kleding box bestellen. Dat doe je door naar de website te gaan, en afhankelijk van de aanbieder een vragenlijst in te vullen of door middel van een persoonlijk gesprek via de telefoon, Skype of zelfs Facetime met je personal shopper, je wensen door te geven.

 

Met de informatie zoals je maten, je budget, je lievelings kleuren en merken. Gaat de kledingadviseuse aan de slag om voor jouw een persoonlijke perfecte nieuwe outfit te creëren. De kledingadviseuse gebruikt haar expertise uit het vak en werkt nauw samen met de beste A merken die voor kwaliteit en een goede prijs staan. Met deze merken, de nieuwste mode en trends en jouw stijl profiel in gedachten wordt een of meerdere super mooie outfits samen gesteld.

 

Kleding passen in je eigen comfortzone.

Een van de vele voordelen van deze kleding box diensten, is dat je deze box thuisbezorgd krijgt, of op elk ander adres naar keuze, en vervolgens je in alle rust, gemak en tijd je nieuwe kleding kan passen. Je zet lekker ene muziek je op, neemt wat te drinken en past in je eigen comfort de kleding om erachter te komen of je het eens kan worden met de stijlexpert. Mocht je iets niet willen houden, dan is dit geen probleem, dit stuur je kosteloos retour en wat je wel houd, daar betaal je achteraf pas voor.

 

Voordelen.

Naast het passen van de nieuwe fashion in je eigen comfort en tijd, heeft een kleding box nog meer voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de tijd die je ermee bespaard? Tijd is een kostbaar goed in de huidige maatschappij, we hebben het allemaal druk en vaak te weinig tijd om te genieten van de dingen die er toe doen, zoals gezin, vrienden en familie. Dan moet je ook nog zo nu en dan, afhankelijk van je wensen een nieuwe broek, trui of schoenen kopen. Kleding shoppen neemt best veel tijd in beslag, dat doe je nu in 30 minuten, meestal kost het vinden van een paar gede schoenen al een halve dag, laat staan als je ook nog een paar mooie broeken of andere kledingstukken wilt hebben.

 

In dit geval bied de kleding box de perfecte uitkomst, je besteld hem binnen 10 minuten gewoon online, vanaf je computer, laptop of zelfs telefoon. Je vilt de vragenlijst in en voila, betalen doe je toch pas achteraf. Dit bespaard je zoveel tijd en geld. Je betaald voor een kleding box namelijk niet meer dan voor dezelfde kleding in de winkel, alleen hoef je nu niet naar de winkel.

 

Heb je interesse om een keer een kleding box te bestellen? Maar weet je nog niet de verschillen tussen de aanbieders, kijk dan eens op www.kledingboxvergelijken.nl

 

 

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

Kleding

Het geheim van grijze T-shirts

Je bent net twee weken heerlijk in Spanje geweest, een zwembroek was je dagelijkse outfit en de zon was er elke dag. Ontspannen, dat was