Kledingkraam.nl

Match je outfit met die van je kleine spruit

Deel artikel

Je hebt het online vast al eens voorbij zien komen: ouders (vooral moeders) die hun kinderen in dezelfde outfit laten rondlopen of deze laten matchen door middel van andere elementen zoals tekst op een shirt. Dit ziet er niet alleen nog eens heel leuk uit, maar zorgt ook voor een goede band met je kind. Want het is natuurlijk hartstikke cool om er net zo bij te lopen als mamma of pappa.

“Het begon met toeval”

Wanneer je tegenwoordig op Instagram kijkt, zie je veel voorbeelden van ouders die van top tot teen matchen met de outfit van hun kids. Wat dat betreft is Dominique van het account Allthatisshe de leading lady. Op haar account post ze regelmatig foto’s van haar met haar twee dochters. Uiteraard allemaal in matchende outfits. Niet alleen met alledaagse outfits, maar ook geïnspireerd op bekende series als Game of Thrones. Hoe het allemaal begon? Uit puur toeval toen zij en een van haar dochters allebei een gestreept shirt hadden aangetrokken. Veel kledingmerken hebben ontdekt het hartstikke leuk is om te matchen met de kleding van je kind en bieden dan ook genoeg sets aan om er allebei van top tot teen stijlvol bij te lopen.

 

prinsessenjurk

Me + mini me

Om je outfits te laten matchen, hoef je natuurlijk niet per se helemaal all out te gaan. Het kan ook op een subtiele manier. Zo zijn er verschillende voorbeelden te vinden van hoe ouders met een leuke opdruk op hun eigen shirt en die van hun kind laten zien dat ze bij elkaar horen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opdruk van een pizza waar net een stukje uit mist? Het missende stukje staat dan weer op het shirt van je kind. Of ga voor opdrukken met de tekst ‘Me’ en ‘Mini Me’ of ‘Pappa Bear’ en ‘Baby Bear’. Of ga op zoek naar een shirt met een opdruk met een verwijzing naar je favoriete serie. Mogelijkheden genoeg!

 

prinsessenjurk

Match je outfit tijdens feestjes

Feestjes zijn ook een goede gelegenheid om je kleding te laten matchen met die van je kleine spruit. Hoe aandoenlijk is het om voor je bruiloft je zoon in een miniversie van het pak van de bruidegom te kleden? Of laat je dochter in een bijpassende versie van de bruidsjurk lopen. Is er geen sprake van een bruiloft, maar wel een themafeestje? Ga dan op zoek naar een mooie prinsessenjurk. Deze is verkrijgbaar in zowel maten voor volwassenen als voor kinderen. Zo lopen jullie er allebei bij als prinses of Disneyfiguur.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware