Kledingkraam.nl

Matzwarte Lem Custom jethelm

Deel artikel

Elke scooterrijder in Nederland heeft een helm nodig. Het niet dragen van een helm kan een onnodige bedreiging vormen voor je eigen veiligheid en bescherming. Bovendien is een helm ook bij de wet verplicht op bijna alle scooters en brommers. Wanneer je een helm gaat kopen is het soms lastig om de juiste keuze te maken, omdat er zoveel verschillende keuzes zijn. Er is niet alleen een zeer groot aanbod op het gebied van hoe de helm er uit ziet, maar ook op het gebied van comfort, verschillende type helmen, bescherming, gebruiksvriendelijkheid en nog tal van andere zaken. Wanneer je op zoek bent naar een helm zonder te veel tierelantijntjes, die gewoon functioneel is en verder ook nog eens een stijlvolle, maar eenvoudige uitstraling heeft? Dan is deze matzwarte Custom jethelm van Lem de ideale helm voor jou!

Jethelm die stijlvol is in haar soberheid en voor iedereen geschikt is

Met de aanschaf van deze jethelm van het Spaanse merk Lem kun je bijna niet missen. De helm is prachtig matzwart gekleurd over de gehele buitenlaag en er zijn verder geen prints of opvallende teksten op de helm te zien. De helm is dan ook stijlvol in haar soberheid en door het kleurgebruik. Een ander voordeel aan deze uitstraling is dat deze helm bij iedereen past en zowel geschikt is voor heren als voor dames van alle leeftijden. Ook met betrekking tot het matchen van de helm met de kleur van de scooter past dit exemplaar vrijwel overal bij. Wanneer je op zoek bent naar een tweede helm om in je topkoffer te bewaren voor wanneer je een extra passagier meeneemt is deze helm ook zeer geschikt.

Een oerdegelijke en compacte jethelm voorzien van moderne standaarden

De uitstraling van deze Lem Custom helm is representatief voor wat deze helm te bieden heeft. Deze helm is precies ‘what you see is what you get’. In dit geval een oerdegelijke en compacte jethelm voorzien van de moderne standaarden en zonder opsmuk en extra’s. De helm heeft een prettige pasvorm en een fijne binnenvoering die ervoor zorgt dat de helm stevig op het hoofd blijft zitten. De veiligheidssluiting is daarnaast ook zeer makkelijk te bedienen. Voordeel aan deze helm is dat de oorpads uitneembaar zijn en je deze apart kan schoonmaken, zodat nare geurtjes altijd wegblijven uit jouw helm. Voor meer veiligheid zijn deze soort helmen te overwegen.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware