Kledingkraam.nl

Unieke kleding voor een prikkie

Deel artikel

Iedereen wil natuurlijk unieke kleding voor een prikkie. Voor zo min mogelijk geld er zo mooi mogelijk bij lopen is wat iedereen wil. Wanneer de portemonnee het niet toe laat om je in de duurste kleding te hijsen zul je creatief om moeten gaan met je budget. In deze blog laten we je dan ook graag een paar mogelijkheden zien die je kunt toepassen om unieke kleding te dragen voor een prikkie.

Combineer kleding

Combineren kun je leren! Een leuk rijmend motto waar wij zeker achter staan. Een simpel en goedkoop T-shirtje kun je natuurlijk leuk combineren met een jasje, sjaal of andere kledingaccessoires. Zo ‘verbloem’ je het simpele, goedkope T-shirt die wel de basis is van het hele geheel. Als het T-shirt nou van de goedkoopste kringloopwinkel of van het duurste merk is, gecombineerd met andere kledingstukken zal niemand het zien. Kijk bijvoorbeeld eens naar stoere mannen als Justin Bieber die vaak wijde kleding dragen gecombineerd met dure jasjes en tasjes. Wat betreft de bekende vrouwen hetzelfde. Met een leuke en sjiek colbertje valt het simpele T-shirt minder op.

Kleding bedrukken

Wellicht een gewaagde manier om unieke kleding voor een prikkie te dragen. Echter is de toename op bedrukte kleding elk jaar groter. Bij een groot bedrijf in promotietextiel neemt de toename in sokken bedrukken sterk toe. Bij Attentie.nl zien ze daarnaast ook een sterke toename bij andere kleding. Een jurkje bedrukken of hoodies goedkoop bedrukken, een goedkope manier om unieke kleding te dragen waarvan je zeker weet dat niemand het heeft. Combineer goedkope kleding met duurdere kleding en overweeg om kleding te bedrukken zodat je verzekerd bent van unieke kleding.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware