Kledingkraam.nl

Verschillende soorten heren zwembroeken

Deel artikel

In de mode heb je verschillende soorten stijlen en trends. Een basis kledingstuk, kan daardoor door iedereen op zijn of haar eigen manier gedragen worden. Dit is ook zo met zwembroeken voor heren. Vroeger waren zwembroeken redelijk neutraal, maar tegenwoordig is er volop keuze voor iedere man. Ben jij benieuwd welke verschillende heren zwembroeken er zijn? Je leest het in dit artikel!

De surf zwembroek

De surf zwembroek is een lange zwembroek, dat net boven- of op de knie valt. Deze zwembroeken zijn zeer populair, omdat ze vaak ook als gewone korte broek gedragen worden. De surf zwembroeken zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen en bevatten meestal zakken, die afgesloten kunnen worden met een rits. Dit is zodat surfers niet hun sleutels of andere prul verliezen. Gewone zwembroeken hebben dit niet.

De speedo zwembroek

De speedo zwembroek, ook wel de strakke zwembroek genoemd, is een heren zwembroek die meestal zonder pijpen is. Sommige speedo zwembroeken komen met een zeer korte pijp. Alhoewel de speedo niet veel voorkomt in Nederland, is dat in het buitenland wel anders. Vooral in zuid Europa en landen als Australië, wordt deze zwembroek het meeste gedragen. De speedo is zeer handig als je baantjes wilt trekken in het zwembad, omdat gewone zwembroeken je afremmen, terwijl de speedo daar geen last van heeft.

De korte zwembroek

De korte zwembroek is in de afgelopen jaren, razend populair geworden. De korte zwembroek valt halverwege het bovenbeen of net iets hoger. De korte zwembroek is zo populair geworden, omdat dit model het meest toegankelijk is voor de verschillende soorten lichamen. De korte zwembroeken zijn in veel verschillende kleuren en bedrukkingen te verkrijgen.

De zwembroeken trends van 2020

Kleur en print zijn de belangrijkste trends in de zwembroeken wereld. Hoe meer je zwembroek opvalt, hoe hipper je bent. Koop een zwembroek is een zachte pastelkleur of kies juist voor een neonkleur.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware