Kledingkraam.nl

Vier Halloween op je eigen manier

Deel artikel

Wat betreft feestjes nemen wij steeds meer over van Amerika; de komst van een kindje wordt gevierd met een babyshower en ook Halloween vieren we graag. Bij dit feest draait het om jezelf in een zo eng mogelijk kostuum hijsen om de ander eens flink te laten schrikken. Houd je niet zo van verkleedpartijen? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden om toch mee te feesten. Want hoe jij je kleedt tijdens Halloween, mag jij helemaal zelf weten. Wij geven je graag wat inspiratie.  

Wees de host van je eigen feest

Een makkelijke manier om de dresscode te bepalen is zelf een Halloweenfeest organiseren. Vind je het wel een leuk idee als je gasten flink hun best doen om te verschijnen in een originele outfit? Daag ze dan uit en organiseer een wedstrijd. De persoon met het leukste en meest originele kostuum krijgt een leuke prijs. Ook al doe je niet mee met de wedstrijd zelf, je kunt als host wel aangeven wat jij verstaat onder een goed kostuum. Een feestje voorbereiden kan heel druk zijn. Naast je huis decoreren en alle versnaperingen voorbereiden heb je niet al te veel tijd over om ook nog in de stad op zoek te gaan naar een geweldige outfit. Gelukkig is het dan wel weer mogelijk om je Halloween kostuum online te bestellen. Of jij je nou wil verkleden als Magere Hein, skelet, clown, je favoriete superheld of heks, er is altijd wel iets te vinden wat bij jou past. Maar bestel wel op tijd (minstens een week van tevoren), zodat je weet dat je kostuum op tijd bezorgd wordt.

Halloween kostuum

 

Verkleedpartij zonder schmink

Vind je de verkleedpartijen tijdens Halloween hartstikke leuk, maar houd je niet zo van schmink? Gelukkig is dat ook helemaal geen vereiste voor een outfit tijdens dit feest. Ga in dit geval op zoek naar een kostuum met een masker, ga als een superheld met menselijke trekken, wikkel jezelf helemaal in met toiletpapier tot je op een mummie lijkt of trek een maatpak aan met een Halloween thema. Zo zijn er pakken verkrijgbaar met een opdruk van de bekende pompoenen of doodshoofden.

 

Halloween kostuum

Last minute

Te laat met het bestellen van je Halloween kostuum en zijn de winkels al gesloten? Dan zit er niets anders op dan op zoek te gaan naar een last minute oplossing. Je kunt natuurlijk vragen of je een kostuum van een van je vrienden mag lenen, maar is het niet veel leuker om alsnog zelf op zoek te gaan naar een creatieve oplossing? Het is vaak niet zo moeilijk als je denkt. Houd je wel van superhelden? Duik dan je kast in op zoek naar dat ene shirt met Superman-logo. Ga vervolgens op zoek naar iets wat als een rode cap kan fungeren. Dat kan een tafellaken, handdoek of beddengoed zijn. Maak nog een constructie van een touwtje met wat veiligheidsspelden, zodat het goed om je nek zit en klaar ben je. Kom je er echt niet uit? Dan moet je voorraad toiletpapier er toch aan geloven: wikkel jezelf in van top tot teen en transformeer jezelf tot mummie.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware