Kledingkraam.nl

Welke oorbellen passen bij mijn outfit

Deel artikel

Soms heb je wel eens een leuke outfit aan maar mis je net dat beetje extra. Sieraden kunnen daarbij erg helpen. Zeker in deze tijd met de mondkapjes. Oorbellen zijn daarvoor een goede oplossing. Zo verleg je de aandacht van het mondkapje een beetje en zien mensen toch nog iets unieks aan jou in plaats van alleen je mondkapje. Hier lees je welke soort oorbellen er allemaal zijn en hoe je die kunt stylen.

Verschillende oorbellen 

Er zijn veel verschillende soorten oorbellen op de markt, daarom laten we hier de populairste soorten zien. 

  • Knopjes, dit zijn kleine oorbelletjes. Hier wordt ook mee geschoten, deze oorbellen zien we vaak bij jonge kinderen maar ook bij oudere meiden als een basis waarmee veel gecombineerd kan worden. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. 
  • Ringen, de ringen doen het altijd goed, ze zijn al een hele tijd in de mode. Vroeger was het hoe groter hoe beter, maar nu is dat niet meer en maken ze een comeback maar dan in de iets kleinere variant. Het is ook leuk om verschillende maten ringen te combineren als je meerdere gaatjes in je oor hebt. Ook bij de ringen zijn er verschillende vormen.
  • Hangers, deze oorbellen heb je ook in verschillende soorten. Je hebt ze in het kort maar ook in het lang. Er zijn ook veel verschillende hangers. Met steentjes, zonder, met kleur en nog veel meer andere soorten.

Hoe stijl je ze? 

Nu we weten welke soorten oorbellen het populairst zijn op dit moment is het ook handig om te weten hoe je deze nu precies stijlt. 

De knopjes zijn het makkelijkst om te combineren. Je kunt ook als je meerdere gaatjes hebt verschillende soorten knopjes in doen voor een speels effect. Zo kun je een basic outfit opleuken. Deze kunnen eigenlijk bij alle outfits. 

Dan hebben we de ringen. De ring oorbellen zijn er in veel verschillende maten. De ringen zijn ook met veel outfits te combineren. Vooral de kleine ringen, die kunnen bij alle outfits. Het is erg leuk om verschillende soorten maten ringen te dragen voor een leuk effect. 

Hangers zijn meer voor speciale gelegenheden. Hangers zijn wat specialer dan de andere oorbellen en zijn daarom goed om te dragen naar een speciale gelegenheid. Het is leuk te combineren met een jurkje of een leuk pak.

Gerelateerd nieuws

Merk

Merken

Ontdek de mooiste merken Wij snappen dat je er leuk uit wilt zien, maar dat het moeilijk kan zijn om high-budget merken te kopen. Daarom

kledingadviseuse
Kleding

Iedereen een eigen kledingadviseuse.

Hoe te gek zou jij het vinden, als jij je eigen kledingadviseuse zou hebben, een expert op het gebied van fashion en mode. Een ware